Jisses vilken bloggpaus jag har tagit på sista tiden. Men helt ärligt vet jag inte om jag kommer fortsätta blogga så intensivt som jag gjorde förr i tiden. Då kändes allt jag gjorde så spännande och tänkte att någon säkert ville läsa om mitt "intressanta" liv. Men nu för tiden jobbar man och dagarna ser mer eller mindre lika dana ut. Känns som att de blir tråkig läsning om man skriver: Idag har jag varit på jobbet bla bla bla. 

Men jag har iallafall varit på Nåtarö i helgen. Prämier för iår faktiskt. Och nej, det var inte skönt, om jag ska vara ärlig. Mycket regn och rått i luften. Men jag kan inte rå för att jag älskar det där stället ändå. Bara få andas frisk luft och vara ute i naturen gör mig lugn och fridfull på ett helt annat sätt. Men nu njuter jag som sjutton av sängen och värmen här inne i lägenheten i Tumba ;) 
 
Sitter och kollar lite resor. Går allt som det ska får vi semester veckan efter midsommar och då drar vi. Jag har inte varit utomlands på 2 år och anledningen till det är att förra sommaren blev lite annorlunda då jag bytte jobb och inte har kunnat vara ledig någonting. Sen flyttade vi till Norge, och tiden har gått. Känns som att de är dags nu. Har inte varit utomlands med Simon någon gång, så det ska bli kul! :)
 
Nu ska vi äta grillad kyckling & klyftpotatis. MUMS! Ha en fortsatt trevlig dag alla.