Idag, idag mina vänner kom vändningen för mig! Jag mår så himla bra och känner mig lycklig, vilket jag inte har gjort på flera veckor. Den här dagen behöver aldrig ta slut.. Aldrig! Jag har nyss varit ute på en promenad i solskenet. Vissa saker lever jag för. En av dom sakerna det är solen! Kan den bara vara här nu och förevigt så jag kan vara såhär lycklig. Inte nog med det så ringde dom från Gotlandsbolaget och sa att jag har fått jobb där. Jag ska inte ta det med tanke på att jag har ett nytt jobb som jag börjar trivas med, men ÄNDÅ! Jag gick på två intervjuver och fick både, det fick mitt självförtroende att stärkas så mycket! 

Och inte nog med det så har jag pluggat körkort i en timme och resultaten på proven börjar bli ruskigt bra. Jag är ingen pluggmänniska och ibland har jag svårt att sitta med en bok och bara läsa. Mina tankar flyger åt andra håll omedvetet många gånger. Men jag blir så lycklig när jag känner att jag klarar av även det här. Och jag känner att jag snart har körkortet i min hand. Sen blir det att köpa bil och hela kitet. Då kommer jag leva livet!  
 
När Simon kommer hem ska vi ut och käka någonstans, fira att vi har haft 1,5 år tillsammans (med mycket med & mot gångar), och även att han har fått lön idag! Wiho :)