Linda, jag ska börja med att säga att utan dig så finns det inget mig. Du är en vän min kärlek bara växer och växer till, det tar liksom aldrig stopp. Vi pratar tuuusen gånger om dagen och ändå har vi hela tiden något att prata om, våra munnar går i ett. Men det blir väl så när vi delar allt tillsammans, svåra som lätta tider. Vi delar våra glada stunder tillsammans, trotts att det var ett tag sen så vet vi att vi har så himla roligt ihop, vi behöver inte ens göra något märkvärdigt för att vi ska ha så överlägset kul ihop, bara vi är med varann så är allt så mycket lättare. 

Att du finns här vid mig nu, kan jag inte ens beskriva med ord hur mycket det betyder för mig, det är helt omöjligt att ens försöka beskriva det. Medans alla andra går så är det du som står kvar här och kämpar med mig. Varenda kotte säger att dom finns här och ställer upp hit och dit, men jag tror inte ett ord på vad folk säger längre, bevisning är något jag tror på, bevisar är något du gör. Och jag bara hoppas på att du i fortsättningen fortfarande vill stå vid min sida, för vid din sida kommer jag alltid stå så länge du inte skjuter undan mig. Jag behöver inte ens säga något till dig, du bara läser av mig genom att titta på mig och ser mig när jag behöver den där hjälpande handen och dom kärleksfulla kramarna som du nu gett dig varenda dag på senare tid.

 Nu vet jag också var du står det är du som finns kvar när de andra går, det är du som finns där och ställer upp, bara finns där vid min sida. Jag har lärt mig en hel del på senaste tiden, jag är så glad att jag har dig, så glad så glad så glad. Varför ska man hela tiden tänka in i framtiden? Varför kan man inte bara tänka på nuet och njuta av det som är nu, man kan ju aldrig planera in i framtiden vad som helst kan ju hända. Det är idag man lever, man har inte en aning om man lever imorgon, därför tänker jag lyssna på vad mitt hjärta säger idag och inte imorgon eller om ett par år. Ska man inte göra det som känns rätt för stunden och tro på det? Just nu är du den jag tror mest på, den jag vill vara med idag. Fast samtidigt vet jag att det kommer vara vi tills vi sitter där på ålderdoms hemmet tillsammans.

Egentligen vet man inte vilka som är ens riktiga vänner förrän man verkligen behöver dem. Så som du finns här nu, är mitt största ord på att du är min riktiga vän, min allra bästa vän. Jag behöver inte ens be dig komma när allt bara rasar var och varannan dag, du kan bara dyka upp och plinga på dörren och bara lägga dig brevid mig och ta min hand samtidigt som du torkar tårarna och bara ser igenom mig varenda liten sekund.  Du gör så mycket som vissa inte ens skulle komma på tanken att göra. Allt är bara så jobbigt, att gå runt med den här förbannade smärtan 24 timmar om dygnet, och när du mår dåligt så hugger det verkligen till i hjärtat ännu mer, och då struntar jag fan i hur jag mår, för att se till att du mår bra är bland det viktigaste för mig. För att du är en sån stor del i mitt hjärta Linda. Alla mina nära och kära har sina speciella platser och det går inte ersätta dom. Det kommer aldrig gå att ersätta dig!

Så snälla raring, stanna här hos mig. Om någon skulle krossa ditt hjärta  skulle jag vara där för dig så länge du inte längre skulle känna någon smärta. Jag vill att du ska vara glad och lycklig, vart jag än står eller hur jag än mår så kommer jag i första hand se till att du mår bra. Du vet att du alltid kan vända dig till mig hjärtat för dig vänder jag aldrig ryggen till, då menar jag aldrig.

 Du är sällsynt min prinsessa, det är du & jag mot världen!! Jag känner något mellan oss nu som jag aldrig kännt förut, våra band bara stärks och stärks för varje dag känns det som och det känns så skönt. Vi är som en gyllene kedja du och jag, håller ihop genom allt, två gånger har vi skiljts åt men ändå hittar vi tillbaka till varann för det är du & jag min vän men låt det aldrig hända igen, magiskt är ordet. Du är verkligen en ängel som gud måste sent till mig, och dina goda krafter. Att du vill lägga dina enorma krafter på mig, beskriver bara hur underbar du är.

Jag älskar dig över hela mitt hjärta min älskade, älskade sötsmula, och jag ska ta hand om dig som min andra halva. I will always be here for you darling, always.
For god´s sake do not forget that you are amazing baby!