Nu är det inte långt tid tills det är helg, IGEN. Herregud vad tiden går fort om man tänker efter. Imorgon är det redan 1 september. En höstmånad! Fattar ni det? Känns som att jag nyss tog studenten juuu. Men en hel sommar har gått :) Jobbet gick segt idag. Hade två kunder men mer än så blev det inte idag. Varför envisar sig alla att klippa sig på sommaren men inte på hösten? Kom förbi om ni är sugna, jag tar drop in :)

Efter jobbet satt jag med mormor, morfar och mamma på altan en stund. Sedan åt jag och därefter var det dags för 1,5 timmes styrketräning på Via. Känns jävligt bra ska jag säga er! Imorgon ska jag ge mig ut på en jogg/promenad runda. Måste börja lite smått för konditionen är väl inte den bästa.

Trodde jag skulle till Simon nu, men enligt Tommie är han tydligen på match. Det hade jag ingen aning om haha. Aja.. han hör väl av sig så småning om.

Nu hade jag inte så mycket mer att skriva om. Och inga bilder kan jag bjuda på heller. Jag är ledsen för det! Men det kommer bli bättring när jag har köpt en dator och en iphone ;)

Godnatt med er!