Idag är man ju ledig, väldigt behövligt! Vaknade upp klockan elva och blev lite förvånad med tanke på att jag brukar vakna runt nio nuförtiden. Min tanke var att gå ringvägen men det sprack ju. Skulle aldrig ha hunnit med det, har verkligen ingen lust att stressa idag..

Nu har jag nyss tagit en långdusch, gjort inpackning i håret och rakat benen, mmmh! Mysigt :)

Som dom flesta kanske vet är det valborg idag! Gustav frågade något igår som fick mig att tänka.. Varför heter det valborg och vad firar man? Det har jag faktiskt inte tänkt på förut! Någon som vet? Men iallafall.. jag känner mig taggad men ändå inte. Det gick ner lite nu när jag märker att dom flesta ska på old bell och lilla jag kan inte följa med :( Hade vart så underbart roligt! Ibland blir jag så sur på mamma att jag inte föddes några månader tidigare, även om jag vet att det inte är hennes fel! Men jag får väl göra det bästa av kvällen iallafall.  

Nu ska jag göra fotbad och sedan vid 3 ska jag traska ner till Alva och fixa lite saker. Sen vid 6 ska jag dit igen för då börjar middagen. Det kommer nog iallafall bli mysigt! :D



Förra valborg.
En otroligt rolig kväll, men lite för mycket av det goda skulle jag tro eller vad säger du Ellen? :)