Nu ska jag göra det här som alla andra gör. I brist på att ha något att göra såklart!

Jag heter Linda Ahlberg, är 18 år och bor i en liten stad som heter Nynäshamn. Det är väl så man börjar beskriva sig själv?

När jag tänker på mig själv som person ser jag en sprallig och glad tjej som faktiskt gillar att stå i centrum. (I vissa situationer) För jag kan även vara väldigt blyg som person, även om det inte är sådan jag framställs som. Jag är en tjej med fötterna på jorden, jag vet vad jag vill och hatar folk som inte har en egen vilja eller en egen åsikt. Man ska kunna stå upp för sig själv, stå för det man säger och gör helt enkelt. Jag tycker själv att jag har lätt för att skratta och prata och se livet från den ljusa sidan. Visst jag har nergångar i livet jag också, men försöker göra varje dag till en bra dag, och försöker ta vara på alla lyckliga stunder man har tillsammans med vänner och familj.

Påtal om det så är vänner och familj det jag prioriterar mest. Min familj ställer alltid upp för mig. Utan dom kan jag garanterat säga att jag nog inte hade orkat med livet på samma sätt som jag gör idag. Ibland kan jag känna att jag underskattar dom lite, för att dom är så himla grymma! Allt det dom har gjort för mig skulle ingen vän i världen kunna ersätta.

Mina absolut bästa vänner heter Sofia och Erika. Det är dem jag spenderar min tid till på helgerna. Eftersom jag nu går Frisörprogrammet på John Bauer i Liljeholmen hinner jag tyvärr inte träffa dom mer än på helgerna. Men dom är dom bästa vännerna som finns, utan dom hade mitt liv sett mycket annorlunda ut. Dom gör mitt liv till det bättre helt enkelt!

På vardagarna tränar jag mycket på Frisk Centret nere i centrum. Det är första gången jag ser positivt på träning och jag känner mig alltid motiverad att gå dit. Det känns hur skönt som helst!

När jag har tagit studenten i sommar är mitt mål att ha en riktigt underbar sommar för att sedan kanske få börja jobba lite smått på Sjödins och börja få en kundkrets så jag kan börja tjäna lite pengar och sedan kunna köpa mig en egen lägenhet. Vad mer som händer i framtiden har jag inte tänkt på, men jag tar det som det kommer helt enkelt! :)